با سلام به شما دوستان تیک نمی امروز به آموزش ثبت آدرس صفحات جدید سایت وردپرسی در گوگل می پردازم. اگر وب سایت شما تازه تاسیس است، زمان زیادی باید بگذرد تا گوگل به خزیدن درون صفحات جدید سایتتان و نمایش یا اعمال تغییرات آنها در نتایج جستجوها بپردازد. در این مقاله، به شما نشان خواهم داد که چگونه از Google بخواهید به ایندکس گزاری سریع مطالب و نمایش آنها در جستجو ها بپردازد.

چرا و چه موقع باید ثبت آدرس صفحات جدید سایت را از گوگل درخواست کنیم؟

با توجه به اینکه گوگل یکی از منابع اصلی جستجو در فضای اینترنت هست این خیلی مهم است که سایتتان خیلی زود به گوگل معرفی شود تا آن را در نتایج جستجو نمایش دهد.

هنگامی که صفحات و پست های جدیدی را در سایت وردپرس تان اضافه می کنید، بعد از گذشت مدت زمانی گوگل شروع به خزیدن درون صفحات سایتتان و ردیابی لینک های جدید می کند. این مطلب در مورد صفحات ثبت شده قبلی که تغیراتی در انها ایجاد کرده اید و به عبارتی بروزشان کرده اید نیز صادق است.

حال اگر شما به صورت دستی از گوگل بخواهید که به ثبت آدرس صفحات جدید سایت و یا صفحات بروز شده تان بپردازد، گوگل برای ایندکس گزاری سریع مطالب لینک این صفحات را در صف قرار می دهد و در اولین فرصت بوسیله یک ربات جستجوی گوگل به بررسی و ثبت آنان می پردازد.

معمول ترین مواقع برای درخواست بازخوانی URL ها از گوگل عبارتند از:

  • وقتی یک پست یا صفحه جدید اضافه می کنید
  • وقتی تغییراتی در یک پست یا صفحه موجود ایجاد می کنید
  • زمانی که تصور می کنید یک صفحه باید قبلا در گوگل ایندکس گزاری شده باشد، اما نمی توانید آن را پیدا کنید

برای دو گزینه اول که در بالا ذکر شد، این فرآیند را می توانید با استفاده از  سایت مپ (XML) به صورت خودکار انجام دهید. هر چند گوگل در ایندکس گزاری سایت ها فوق العاده قوی عمل می کند اما گاهی دیده می شود که برخی صفحات حتی با گذشت مدت زمان نسبتا زیاد در نتایج جستجوها ارائه نمی شوند و این یکی از مواقعی است که لازم است صاحبان سایت به صورت دستی اقدام به ثبت آدرس صفحات جدید سایت وردپرس شان در گوگل کنند.

حالا بیایید ببینیم چطور باید از گوگل درخواست ایندکس گذاری سریع مطالب و باز کردن URL های سایت وردپرس و نمایش آنها در نتایج جستجوها را داشته باشیم.

از گوگل درخواست کنید برای ثبت آدرس صفحات جدید سایت اقدام کند

ابتدا باید نشانی اینترنتی سایت خود را در گوگل وارد کنید سپس گوگل به طور خودکار به آدرس صفحات سایتتان می خزد. البته می توانید از گوگل درخواست کنید بعضی صفحات را مجددا مورد بازدید قراردهد.

برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:

مرحله ۱:  از ابزار بازرسی URL برای بازخوانی URL ها استفاده کنید

ابزار بازبینی URL در کنسول جستجوی گوگل (که قبلا به عنوان گوگل وبمستر تولز شناخته شده است) در دسترس است. این ابزار به شما در شناسایی مشکلات مربوط به URL های شما کمک می کند و راه حل هایی برای ایندکس گزاری سریع مطالب و لینک های تان در گوگل ارائه می دهد. همچنین به شما کمک می کند تا خطاهای وردپرس مشترک را برای URL های تان و سایر مسائل مربوط به نمایه URL ها را شناسایی کنید.

در کنسول جستجوی گوگل، باید خصوصیت یا وب سایت تان را انتخاب کنید تا وضعیت ایندکس URL را بررسی کنید.

بیشتر بدانید:  آموزش غیرفعال کردن گوگل AMP در وردپرس در دو مرحله

توجه: اگر شما وب سایت تان را در Google webmasters tool ثبت نکرده اید، ابتدا باید آن را به عنوان یک خصوصیت جدید اضافه کنید تا بتوانید به استفاده از ابزار بازرسی URL ادامه دهید.

 

ثبت خصوصیت یا property

پس از ثبت خصوصیت ، باید به ابزار بازرسی URL یا همان گزینه URL Inspection در منوی سمت چپ بروید و URL خود را در فیلد جستجویی که می خواهید بازبینی کنید، اضافه کنید.

بررسی URL

 

با این کار اطلاعات مربوط به URL تان را دریافت می کند و آن را در داشبورد کنسول جستجوی گوگل نمایش می دهد. اگر آدرس اینترنتی سایت شما در گوگل باشد، یک پیام موفقیت آمیز با اطلاعات مفید در مورد لینک خود خواهید دید. شما می توانید یافته ها را بررسی کنید و ببینید آیا مسائل دیگری که باید حل شوند، وجود دارد یا نه. در صورت عدم دریافت پاسخ، درخواست ارسالی از گوگل برای خزیدن و نشان دادن URL تان را مشاهده خواهید کرد.

اگر این لینک در گوگل نیست، پس خطاها و یک راه‌حل برای نمایش نشانی اینترنتی تان در گوگل به شما نشان داده خواهد شد. می توانید خطاها را برطرف و دوباره URL را بررسی کنید تا زمانی که یک پیام موفقیت آمیز دریافت کنید. پس از آن یک درخواست برای خزیدن درون URL شما آغاز می شود.

مرحله ۲: ارسال XML Sitemap برای بازبینی URL

اگر در مورد ایندکس گزاری آدرس صفحات سایتتان در Google مطمئن نیستید، می توانید خیلی ساده یک Sitemap XML با URL های جدید تان را به Google webmasters tool ارسال کنید. Sitemaps سریعترین راه برای ایندکس گزاری سریع مطالب و صفحات جدید سایت تان در Google است.

توصیه می کنم از افزونه Yoast SEO که شامل گزینه های انعطاف پذیر برای درست کردن نقشه های سایت XML در وردپرس است، استفاده کنید. در بخش مدیر WordPress باید به SEO » General بروید. در قسمت ویژگی ها (Features)، باید تنظیمات XML sitemaps را فعال کنید.

فعال کردن نقشه های XML و ایندکس گزاری سریع مطالب

در پایان روی دکمه Save Changes کلیک کنید.

می توانید نقشه به روز شده سایت را با کلیک کردن بر روی آیکون علامت سوال در کنار عنوان XML sitemaps مشاهده کنید. اگر پیوندهای جدید در این فایل نقشه سایت قابل مشاهده است، پس می توانید جلوتر بروید و آن را به Google webmasters tool ارسال کنید.

مشاهده XML فایل های سایت

برای ارسال نقشه های سایت XML، باید به کنسول جستجوی گوگل بروید و به Sitemaps در منوی سمت چپ بروید و لینک XML Sitemap خود را اضافه کنید و روی دکمه Submit کلیک کنید.

ثبت آدرس صفحات جدید سایت

این نقشه سایت به روزرسانی شده از ربات های Google می خواهد تا سریعا URL های جدید را بازبینی کرده و آنها را در نتایج جستجو نمایش دهد.

توجه: شما باید نقشه سایت را یکبار آپلود کنید. Google به طور مرتب ثبت آدرس صفحات جدید سایت را انجام می دهد و پس از اضافه کردن نقشه های سایت شما سریعا به روزرسانی می شود.

مطالب مرتبط:

افزونه پرسش و پاسخ حرفه‌ای Sabai Discuss وردپرس نسخه فارسی

 افزونه کوپن هوشمند ووکامرس نسخه فارسی

افزونه Gravity Forms وردپرس | افزونه حرفه ای فرم ساز گراویتی فرمز وردپرس نسخه فارسی

افزونه one click close comments 

ارسال و دریافت فکس با کامپیوتر

منبع:تیک تم ارائه دهنده:قالب نیازمندی وردپرس چارسوق قالب فروشگاهی Revo وردپرس-قالب موزیک Remix وردپرس

 

 

 

۳.۴/۵ - (۵ امتیاز)