با سلام شما در این مطلب با چند راهکار ساده برای افزایش سرعت وردپرس و بهبود عملکرد آن آشنا خواهید شد که البته برای انجام آنها نیازی به دانستن هیچ کدی ندارید. در زیر چند نکته ساده و کلیدی وجود دارد که باعث میشود WordPress سریعتر بار شود. در پایان و بعد از انجام این کارها وب سایت شما باید بسیار سریعتر بار شود، به خصوص اگر این مراحل را قبلا انجام نداده اید.
چگونه سرعت سایت را در وردپرس را افزایش دهیم؟
من دوست دارم با بهینهسازی sitewide ( چیزهایی که بر عملکرد کل وب سایت شما تاثیر میگذارد ) شروع کنم که کارایی بیشتری از انجام کارهایی مانند بهینهسازی صفحات و تصاویر فردی دارد. وب سایت های مختلف دارای محدودیت های مختلفی هستند که باعث می شوند سرعت کاهش یابد، بنابراین طبیعی است اولین قدم برای افزایش سرعت وردپرس پیدا کردن مواردی است که آن را کاهش می دهد، و سپس رفع آن ایرادات.
۱- وب سایتتان را از طریق GTmetrix اجرا کنید
در قدم اول سایت وردپرسی خود را از طریق GTtmetrix اجرا کنید تا زمان بارگذاری صفحه خود و مواردی که آن را کاهش می دهند را ببینید. و البته برای دیدن جزئیات بیشتر می توانید بر روی هر مورد کلیک کنید. این می تواند به شما کمک کند که افزونه ها، تصاویر، صفحات و سایر عناصر که سرعت سایتتان را بیشتر کند می کنند، شناسایی کنید. دقت کنید که هم سرعت صفحه و هم tabs را چک کنید تا تمام توصیههای GTmetrix را ببینید .
گزارش سرعت GTmetrix WordPress
۲ ثانیه = قانونی !
۲ – ۴ ثانیه = خوب
۴ – ۷ ثانیه = متوسط
۷ – ۱۰ ثانیه = بد
۱۰ + ثانیه = واقعا ؟
۲- افزایش سرعت وردپرس با پیکربندی یک CDN
بدون توجه به مکان کاربر، محتوای شما باید سریعا تحویل داده شود. گاهی اوقات این مساله امکان پذیر نیست، اگر سایت شما روی زیرساختی که شامل مراکز دادهها در بخشهای دیگر دنیا باشد، نیست ،فاصله میتواند به معنی تاخیر در تحویل محتوا باشد، در چنین شرایطی یک شبکه تحویل محتوا ( CDN ) میتواند بسیار مفید واقع شود .
یک شبکه تحویل محتوا ( CDN ) منجر به بار کردن سریعتر صفحه میشود چون وقتی پیکربندی شود وب سایت شما از یک سرور بهینهسازیشده استفاده میکند که به بازدید کننده سایت شما نزدیکتر است . مرکز دادهها، محتوا و فایلهای ایستا را ذخیره خواهد کرد و سپس آنها را براساس موقعیت خود به کاربران ارسال خواهد کرد. این میتواند به کاهش درخواستهای HTTP خارجی و نتیجتا افزایش سرعت وردپرس ، کمک کند ، زیرا محتوای ایستا از قبل آماده است پس به جای هزاران درخواست از HTTP ، مستقیما وارد عمل شود .
انتخاب یک CDN به محبوبیت و نیاز سایت شما بستگی دارد . برخی از راهحلهای پیشنهادی WordPress نیز عبارتند از : MaxCDN ، Cloudflare ، یا CacheFly. البته راهحل MaxCDN موتور WP میتواند از طریق پورتال کاربر پیکربندی شود.
۳- افزایش سرعت وردپرس با شکستن صفحات حاوی نظرات
اگر محتوایی که روی سایت گذاشته اید تعداد زیادی از نظرات را به دست آورده و این سبب کندی در بار شدن صفحه مورد نظر شده است می توانید با شکستن قسمت نظرات در صفحات دیگر زمانی را که برای بار کردن آنها لازم است کاهش دهید و به این ترتیب سبب افزایش سرعت وردپرس شوید.
برای صفحه بندی نظرات ، به سادگی به Settings » Discussions بروید، برای انجام این کار کافی است تیک گزینه Break comments into pages… را بزنید و البته جلوی این گزینه تعداد نظراتی که میخواهید در هر صفحه باشد را انتخاب کنید. این کار قطعا به افزایش سرعت وردپرس برای پستها و صفحاتی با نظرات زیاد کمک کند.
۴- افزایش سرعت وردپرس با حذف رسانههای استفادهنشده / Plugins(افزونه ها) / تمها
اگر در سایت تصاویر زیاد یا فیلمهای آموزشی با بازدید کم یا افزنه ها و تم های استفاده نشده و…دارید با حذف کردنشان می توانید به افزایش سرعت وردپرس و در نتیجه بالا رفتن سرعت بار شدن صفحاتتان کمک کنید. نه تنها افزونه ها و تم های استفاده نشده آسیب پذیری های امنیتی را بیشتر می کنند، بلکه می توانند از عملکرد سایت WordPress نیزکم کنند.
برای از بین بردن این cobwebs، به سادگی تعیین کنید که کدام افزونه ها و تم های شما کاملا ضروری است. شما حداقل می توانید آنها را غیرفعال کنید تا میزان کد مورد نیاز خود را بارگیری کنید.
شما می توانید یک افزونه ای مانندMedia Cleaner را برای از بین بردن رسانه های استفاده نشده استفاده کنید یا می توانید این کار را به صورت دستی انجام دهید. برای اینکه به صورت دستی رسانه های مورد استفاده را حذف کنید، به Media » Library بروید و روی گزینه ی unattached را کلیک کنید.
سپس تمام فایل های رسانه ای که در سایت شما استفاده نمی شود را مشاهده خواهید کرد. شما می توانید آن فایل ها را برای آزاد کردن فضای خود حذف کنید.
۵- افزایش سرعت وردپرس با حداقل کردن CSS، HTML، جاوا اسکریپت ها
از طریق مینیمم سازی، قسمت پشتیبان سایت شما بهینه می شود تا یک دستگاه بهینه باشد. این تکنیک با کاهش اندازه فایل پروندههای HTML ، جاوا اسکریپت و CSS جواب میدهد و برای حذف نویسههای غیر ضروری مانند فضاهای، شکستن خط ، و توضیحات کار میکند . نتیجه کاهش مقدار انتقال داده مورد نیاز است به طوری که فایلها سریعتر اجرا شوند و صفحات وب شما سریعتر بار شوند و به این ترتیب سبب افزایش سرعت وردپرس می شوید.
تعدادی افزونه برای مینیمم سازی کد وجود دارد . Autoptimize یکی از این افزونه های رایگان برای این کار است . همچنین می توانید the plugin premium WP را امتحان کنید که به بهینهسازی سایت از جمله minification کمک میکند . تنظیمات CSS یک گزینه خوب دیگر است که کد CSS را ساده میکند .
۶- افزایش سرعت وردپرس با تمیز کردن پایگاه داده خود
اگر پایگاه داده تان بدون کنترل باقی بماند،پایگاه داده WordPress شما در طول زمان به شکل خیلی بدی انباشته خواهد شد که خود مانعی برای افزایش سرعت وردپرس است. برای تمیز کردن آن، باید هر کدام از این جداول باقی مانده را از افزونه های uninstalled پاک کنید و سربار خود را حذف کنید . تمیز کردن پایگاهداده شما میتواند به صورت دستی از طریق phpMyAdmin انجام شود ، با این حال اگر کار کردن با آن را بلد نباشید، این کارمی تواند خطرناک باشد.
اگر یک فنی کار سریع نیستید ، نصب یک افزونه برای انجام این کار یک راه امنتر است . هر دو WP-sweeper و Advanced Database Cleaner شرط امنیت برای پاک کردن از طریق پایگاه داده خود را دارا هستند و از چیزهایی مانند تجدید نظر قدیمی، نظرات اسپم، نمایش داده MySQL و موارد دیگر خلاصتان می کنند.
۷- افزایش سرعت وردپرس با ارتقا به PHP ۷
تبدیل سوئیچ از PHP ۵ به ۷ PHP میتواند تاثیر زیادی بر سرعت سایت داشته باشد. در حقیقت ، ۷ PHP میتواند دو یا سه برابر سریعتر از PHP ۵.۵ را مدیریت کند و میتواند منجر به بهبود ۳۰ – ۵۰درصد در مصرف حافظه شود .
قاعدتا شما قبل از ایجاد سوئیچ، می دانید که php 7 با نمونه های قبلی سازگار نیست. این به این معنی است که وقتی شماسیستم را ارتقا دهید، نمی توانید به سیستمهای قدیمی بازگردید. به همین دلیل توصیه می شود ابتدا با استفاده از افزونه سازگاری پی اچ پی PHP Compatibility Checker تست سایت خود را برای تشخیص اینکه آیا تم یا هر افزونه شما ممکن است مسائل مربوط به ناسازگاری را نشان دهد، انجام دهید.
۸- افزایش سرعت وردپرس با تصاویر Optimize
برای نگه داشتن یک بازدید کننده از سایت وجود تصاویر ضروری است . در حالی که سایت شما ممکن است شامل تعداد زیادی تصاویر زیبا باشد ، این ایده خوبی است که این تصاویر را برای رسیدن به زمان بارگیری سریع در صفحه بهینهسازی کنید. تصاویرهنگامی که مستقیما ً به سایت شما آپلود میشوند ، حاوی فراداده هایی هستند که فضای غیر ضروری را اشغال میکنند . بزرگی یک فایل میتواند پهنای باند را بالاتر ببرد و باعث تاخیر در بارگیری صفحه شود .
یک افزونه Smush Image Compression and Optimization یا ShortPixel Image Optimization، کار خود را با حذف خودکار یک تصویر از دادههای غیر ضروری بر روی آپلود ( بدون قربانی کردن کیفیت تصویر ) انجام خواهد داد.
۹- افزایش سرعت وردپرس با فشرده سازی GZIP رافعال کنید
هنگامی که یک کاربر به وب سایت شما دسترسی پیدا می کند، فراخوانی برای ارسال فایل های درخواستی، به سرور شما ارسال می شود. هرچه فایل بزرگتر باشد، زمان بیشتری طول می کشد تا صفحه کامل را بارگیری کند. Gzip برای فشرده کردن صفحات وب و صفحات سبک قبل از ارسال آنها به کاربر نهایی کار می کند.
فشرده سازی Gzip را می توان از طریق فایل سرور htaccess فعال کرد. بنابراین، توصیه می شود از ارائه دهنده خدمات میزبانی یا توسعه دهنده خود بخواهید تا این را برای شما تنظیم کند. یک افزونه مانند WP-Rocket همچنین می تواند فشرده سازی gzip را برای شما فعال کند.
شما می توانید از checkgzipcompression.com بازدید کنید تا ببینید آیا gzip سایت شما فعال است یا خیر.
۱۰- افزایش سرعت وردپرس با رسیدن به مینیمالیسم در طراحی سایت
آیا زمان طراحی مجدد سایتتان رسیده است؟ اگر اینطور است، هنگامی که به طراحی سایت خود میرسد، تا جایی که ممکن است مینیمالیسم را در سایتتان رعایت کنید. با یک چارچوب خوب و سبک شروع کنید. اولین گام رفتن به سمت سادگی در پاسخگویی به کاربران سایت است که کاربران را دور نکند . زمانی که به صفحه خانگی شما میرسد، المانهای کمتری برای شروع بهتر هستند. فقط به خاطر داشته باشید که داشتن ویژگیهای بیشتر، سبب می شود تا بارگیری سایت شما بیشتر طول بکشد و درنتیجه افزایش سرعت وردپرس سخت خواهد شد.
۱۱- افزایش سرعت وردپرس با خودداری از پذیرفتن میزبانی مشترک
میزبانی مشترک ممکن است ابتدا خیلی خوب به نظر برسد. اما زمانی که سرعت سایت شما به دلیل مشکل سایت دیگر، کاهش پیدا میکند یا صفحاتش دچار تاخیر در بارگزاری شوند، شما تصمیم خواهید گرفت در سرمایهگذاری در یک زیرساخت مناسب تجدید نظر کنید .
بخشی از آنچه که به ارائه دهندگان خدمات اختصاصی پرداخت می کنید، سرعت سریع بدون در نظر گرفتن ترافیک را روشن می کند. WP Engine، در درجه اول، معماری مقیاس پذیر EverCache را در فناوری پشته خود ساخته است. حتی اگر سایت شما افزایش ترافیک را تجربه کند ، شما دیگر مجبور نیستید در مورد مدت از کار افتادگی سایتتان خود را نگران کنید .
علاوه بر این، برنامههای شرکت با Engine WP در محیطهای اختصاصی برای عملکرد بهینه سایت WordPress شرکت میکنند.
امیدوارم این مقاله پیرامون افزایش سرعت وردپرس و بهبود عملکرد آن برایتان مفید بوده باشد.
منبع:wpengine.com
سوالی دارید؟!در نظرات سوالتان را مطرح کنید ?
مطالب مرتبط:
جلوگیری از دسترسی هکرها به نام کاربری در وردپرس
محافظت از فایل wp-config.php وردپرس
اشتباهاتی که باعث هک سایت های وردپرسی می شود
منبع: تیک تم– ارائه دهنده مقالات: افزونه تجاری وردپرس– ویدیو آموزشی– قالب Business Inn وردپرس
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.