سلام به تیک تم خوش آمدید.در این مقاله به آموزش فشرده سازی فایل های CSS و JavaScript در وردپرس می پردازیم.فشرده سازی فایل های CSS و Javascript می تواند باعث بارگذاری سریعتر این فایل ها و افزایش سرعت بارگذاری وسایت ها بشود. در این مقاله میخواهیم به شما چگونگی انجام این کار آموزش دهیم با انجام این کار می توانید سرعت وبسایت خود را افزایش دهید.
فشرده سازی فایل های CSS و JavaScript در وردپرس
فشرده سازی یا به اصطلاح minify کردن فایل های کدنویسی شده وردپرس به شما اجازه میدهد که با ترکیب کردن و به اصطلاح خرد کردن فایلهای CSS و JS سرعت بارگزاری صفحات را افزایش دهید.این کار را میتوانید با افزونه Better WordPress Minify وردپرس انجام دهید.
فشرده سازی فایل های CSS و JavaScript در وردپرس با افزونه Better WordPress Minify
افزونه Better WordPress Minify وردپرس بیش از ۹۰٫۰۰۰ نصب موفق و فعال در وردپرس دارد که این آمار نشان دهنده کاربردی بودن و پرطرفدار بودن این افزونه وردپرس است. همینطور این افزونه وردپرس از نسخه ۴٫۰٫۱ به بعد با وردپرس سازگار است.در ادامه به آموزش کار با این افزونه خواهیم پرداخت.
آموزش کار با افزونه Better WordPress Minify
اول شما باید افزونه Better WordPress Minify را نصب و فعال کنید. برای دریافت این افزونه می توانید از لینکی که در پایین همین مطلب قرار داده شده است استفاده کنید.پس از نصب و فعالسازی افزونه، قسمت جدیدی تحت عنوان BWP Minify به منوی سمت راست پیشخوان سایت شما اضافه خواهد شد. برای رفتن به صفحه تنظیمات افزونه، کافی است بر روی General Options کلیک کنید.
در این صفحه شما می توانید زدن تیک دو گزینه اول موجود در تب General Options، قابلیت فشرده سازی خودکار فایل های CSS و Javascript موجود در سایت وردپرس خود را فعال کنید.شما حالا می توانید بر روی دکمه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید تا تغییرات صورت گرفته ذخیره شوند.
در تب Advanced Options می توانید در صورتی که از CDN و SSL در وبسایت خود استفاده می کنید در این قسمت قادر خواهید بود تنظیمات آنها را سفارشی سازی کنید. تا فایلهای css و جاوا اسکریپت در چنین ویژگیهایی لود شوند.مهم ترین نکته مثبت استفاده از این روش افزایش سرعت سایت شما است. فایل های فشرده سریع تر بارگزاری میشوند و سرعت بارگزاری صفحات را افزایش خواهند داد. افراد حرفه ای بر این عقیده هستند که افزایش سرعت تاثیر زیادی در سایت های کوچک نخواهد داشت و ارزش دردسر آن را ندارد.
امیدواریم مطلب فشرده سازی فایل های CSS و JavaScript در وردپرس مورد توجه شما قرار گرفته باشد و برای شما کاربردی و مفید باشد.
هنوز مشکل دارید؟!
در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید ?
مطالب مرتبط:
چگونه می توان خطای Syntax error در WordPress را اصلاح کرد؟
رفع مشکل جاوا اسکریپت Render Blocking در وردپرس
رفع خطای ۴۲۹ Too Many Requests در وردپرس
آموزش تغییر ایمیل ادمین در وردپرس
منبع: تیک تم – ارائه دهنده: قالب تجاری وردپرس – قالب شخصی وردپرس –پشتیبانی وردپرس
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.