چکیده :
امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید و به شما در بهبود عملکرد سئو کمک کند. همانطور که احتمالاً می دانید، بیش از ۵ راه برای بهبود سئوی شما وجود دارد.

در حال حاضر یکی از بهترین منابع ترافیک برای یک وب سایت است. در واقع، از هر ۱۰ بزرگسال، ۷ نفر هرگز روی نتایج تبلیغات کلیک نمی کنند و مستقیماً به نتایج ارگانیک می روند. از آنجایی که میزان پیشنهادات در گوگل ادز (پلتفرم تبلیغاتی گوگل) سال به سال به طور پیوسته افزایش می یابد، تعداد فزاینده ای از شرکت ها تصمیم می گیرند تلاش خود را بر روی سئوی ارگانیک متمرکز کنند که به نوبه خود رقابت را در صفحه اول افزایش می دهد. می دهد. بسیاری از مردم هنوز فکر می کنند که سئو عمدتاً در مورد تحقیق کلمات کلیدی و بهینه سازی متن است.

سرعت بارگذاری وب سایت شما

از سال ۲۰۱۰، گوگل سرعت بارگذاری صفحه شما را در فاکتورهای رتبه بندی خود لحاظ کرده است و در سال ۲۰۱۸ به روز رسانی جدیدی را معرفی کرد که زمان بارگذاری صفحات شما را در دستگاه های تلفن همراه (تلفن، تبلت) در اولویت قرار می دهد. می دهد. ترافیک تلفن همراه بیش از ۷۰٪ از کل ترافیک اینترنت را تشکیل می دهد (و سرعت آن کاهش نمی یابد)، بنابراین اگر وب سایت ها می خواهند ترافیک خود را حفظ یا افزایش دهند، باید زمان نمایش سریع تری را ارائه دهند.

برای شرکتی که زمان و پول خود را برای ایجاد ترافیک (از طریق سئو، تبلیغات آنلاین یا ابزارهای دیگر) سرمایه گذاری می کند، بهینه سازی وب سایت شما مانند هدر دادن پول شما است. و با سئوی اختصاصی تماس بگیرید تا شما را در زمینه سایتتان راهنمایی کند

روش های مختلفی برای بهبود سرعت بارگذاری وب سایت وجود دارد. ابتدا باید مطمئن شوید که تصاویر شما خیلی بزرگ نیستند (کمتر از ۲۵۰ کیلوبایت) زیرا بارگذاری آنها به خصوص در یک دستگاه تلفن همراه بیشتر طول می کشد. برای کاربران سیستم های مدیریت محتوا (مانند وردپرس) باید از استفاده بیش از حد افزونه ها خودداری کنید زیرا نرم افزار آنها به طور مداوم در سایت شما اجرا می شود. اگر نمی‌دانید کدام افزونه انرژی‌برتر است، به سادگی تست سرعت خود را از طریق وب‌سایت Google انجام دهید، یک افزونه را غیرفعال کنید و دوباره آزمایش را اجرا کنید. ممکن است کمی طول بکشد، اما حداقل می دانید که چگونه سایت خود را برای این کار بهینه کنید.

یک ترفند جالب دیگر استفاده از عملکرد حافظه پنهان مرورگر است. ممکن است این را ندانید، اما مرورگرها می توانند مقدار مشخصی از اطلاعات را در حافظه نگه دارند تا در دفعه بعد که بازدید می کنید سایت سریعتر بارگذاری شود. برای کاربران وردپرس، افزونه W3 Total Cache را توصیه می کنیم که دارای ویژگی های مفید بسیاری است، با این حال، قبل از نصب یک افزونه، برای احتیاط باید از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

محتوای با کیفیت را منتشر کنید

در حالی که این توصیه ممکن است بسیار منطقی به نظر برسد، مهم است که به یاد داشته باشید که محتوای با کیفیت پایه و اساس یک استراتژی خوب SEO است. به یاد داشته باشید که هدف گوگل ایندکس کردن وب سایت هایی است که محتوای باکیفیتی را در اختیار کاربران خود قرار می دهند. شما می توانید سایت خود را تا جایی که می خواهید بهینه کنید، اما اگر محتوای شما جالب نباشد، گوگل علاقه ای به رتبه بندی خوب نخواهد داشت. اکنون ممکن است تعجب کنید که گوگل چگونه می داند که محتوای شما جالب است یا خیر. توجه داشته باشید که گوگل به لطف نرم افزارهای مختلف “رایگان” ارائه شده، Google Chrome، Google Analytics و غیره اطلاعات زیادی در مورد بازدیدکنندگان شما دارد.

به همین دلیل است که مانند Google، مهم است که برای تجزیه و تحلیل آمار عملکرد خود وقت بگذارید و بفهمید بازدیدکنندگان شما به چه نوع محتوایی علاقه دارند، کدام مقالات/صفحه ها بیشترین بازدید را دارند، میانگین زمان صرف شده برای هر بازدید و غیره.

بیشتر بدانید:  خدمات پشتیبانی سرور و اتاق سرور شامل چه مواردی می شود؟

وب سایت خود را ایمن کنید

تغییر به https یکی از عواملی است که Google از سال ۲۰۱۷ در نظر گرفته است. هنگامی که از سایتی بازدید می کنید، می توانید در کنار آدرس آن ببینید که آیا آن سایت ایمن است:

همانطور که می بینید، هنگام بازدید از وب سایتی که هنوز به https تغییر نکرده است، فراموش کردن یادداشت “غیر ایمن” سخت است. البته، هدف این است که صاحبان وب‌سایت اقدامی انجام دهند، اما این رتبه‌بندی به وضوح بر حجم ترافیک تأثیر دارد.

نصب گواهی SSL پیچیده نیست و برخی از شرکت ها مانند شرکت سئو در اصفهان این کار را برای شما انجام می دهند و سئوی سایت شما را بهبود می بخشند. با این حال، هنگام نصب گواهی SSL مراقب باشید زیرا به این معنی است که URL های شما تغییر خواهند کرد!

به همین دلیل مهم است که قبل از اطلاع دادن به Google از این تغییر، یک فایل تغییر مسیر ایجاد کنید. سایت شما با URL صفحه اصلی www.mysite.com به https://mysite.com تبدیل می شود.

البته این تغییر بر روی تمام صفحات شما تأثیر می گذارد، بنابراین باید یک فایل تغییر مسیر برای همه صفحات خود ایجاد کنید یا یک قانون تنظیم کنید (مطمئن شوید که اگر این نوع قانون را در سایت خود دارید، به درستی اجرا شود. ).

تصاویر خود را بهینه کنید

اندازه تصویر تاثیر بسزایی در زمان بارگذاری صفحات شما دارد. این به این دلیل است که آنها اغلب سنگین‌ترین فایل‌ها برای دانلود هستند و هرچه بزرگ‌تر باشند، داده‌های بیشتری استفاده می‌کنند (تصور کنید از تلفنی با طرح داده کوچک استفاده می‌کنید).

همانطور که قبلا در این مقاله توضیح داده شد، حجم تصاویر شما در حالت ایده آل نباید از ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوبایت تجاوز کند. با این حال، اندازه تصویر باید با توجه به استفاده از آن در سایت تطبیق داده شود.

یک تصویر تمام صفحه در صفحه اصلی شما باید وضوح بالاتری نسبت به تصویر گویا در صفحه خدمات/محصول داشته باشد. می توانید وزن تصاویر خود را با استفاده از برنامه های افزودنی سازگار با مرورگرهای خود، مانند اطلاعات اندازه تصویر در Google Chrome، دریابید.

از آنجایی که وزن تصاویر شما بر زمان بارگذاری صفحات شما تأثیر می گذارد و زمان بارگذاری صفحات شما بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد، این امر بر SEO شما تأثیر می گذارد.

خطاهای ۴۰۴ خود را برطرف کنید

خطاهای ۴۰۴ پیوندهای شکسته ای هستند که اغلب هنگام تغییر URL رخ می دهند.

گوگل بدیهی است که خطاهای ۴۰۴ را دوست ندارد زیرا سایت شما اطلاعاتی را که بازدیدکنندگان شما به دنبال آن هستند نمایش نمی دهد.

بنابراین باید صفحات/مقالات سایت خود را به طور منظم بررسی کنید تا بتوانید آنها را به سرعت پیدا و تصحیح کنید. برای کسانی که تعداد صفحات ایندکس شده زیادی دارند و نمی خواهند وقت خود را برای این کار تلف کنند، می توانند با مراجعه به سایت Broken Link Checker لینک های خراب خود را شناسایی کنند. برای کاربران وردپرس، Broken Link Checker یک افزونه رایگان ارائه می دهد که شامل برخی از ویژگی های عالی است. با این حال، توصیه نمی کنیم همیشه آن را فعال کنید زیرا این افزونه می تواند بر زمان بارگذاری صفحات شما تأثیر بگذارد. بهتر است هفته ای یکبار یا هر دو هفته یکبار آن را فعال کنید، خطاها را برطرف کرده و غیرفعال کنید.

نتیجه

امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید و به شما در بهبود عملکرد سئو کمک کند. همانطور که احتمالاً می دانید، بیش از ۵ راه برای بهبود سئوی شما وجود دارد، به همین دلیل است که ما یک دسته بندی کامل در وبلاگ خود داریم که به SEO اختصاص دارد.

برچسب ها :
سئو,آموزش,راهنمایی

 

۵/۵ - (۱ امتیاز)